Canal Youtube Cavalls Wakan Facebook Cavalls WakanFacebook Cavalls Wakan
ESP | CAT | ENG

Pupil·latge de cavalls
Cavalls WakanUn pupil·latge o retir de cavalls no és solament tenir al cavall net i alimentat, sinó que implica molt mes.Es tracta de fer que la vida del cavall sigui el mes fàcil, agradable i natural possible de manera que aquest es trobi sempre en les millors condicions físiques i mentals, la qual cosa influirà en el seu caràcter i comportament d'una manera decisiva i per tant també en nosaltres.

Per tot això, en un pupil·latge o retir de cavalls cal tenir en compte una sèrie de factors molt importants que influiran en aquest benestar total del nostre cavall:

-Allotjament: El cavall pot viure en llibertat amb la manada,en paddocks o tancat en un box. A Cavalls Wakan, tots els nostres cavalls viuen en llibertat, en manada i en plena harmonia.

-Alimentació: Ha de ser variada, completa i equilibrada en funció del cavall i la seva activitat, edat o sexe. No és el mateix un poltre que una egua gestant o un cavall de raid.

-Cuidadors: Són la clau del benestar del cavall, ells tracten dia a dia als cavalls, són els qui primer detecten qualsevol anomalia física o de caràcter a més de proporcionar afecte i cures.

-Instal·lacions: Pista circular, pista de treball, dutxa de cavalls, guadarnes...

-Veterinaris i altres professionals: Comptar amb bons veterinaris és bàsic per al seguiment sanitari del cavall i la ràpida resposta davant qualsevol emergència. Altres serveis poden ser transport de cavalls, professionals del barefoot,dentistes,equins,etc..

A Cavalls Wakan busquem les millors cures per als cavalls amb tot l'afecte i tendresa possible, per obtenir cavalls sans i feliços. Treballem per oferir el millor servei al millor preu, sempre amb la maxima qualitat i tot el nostre amor pels cavalls.


Videos

Video  Autor: Imgagen Miniatura Youtube
Venda de Poltres i Cavalls
Quarter Horse, Paint Horse i Appaloosa

info@wakan.es
www.wakan.es
Contactar Pupil·latge de cavalls
pupilajes@wakan.es
pupilajes.wakan.es
617 57 49 27
Rutes a Cavall
Als Pirineus de Lleida

info@hipicawakan.com
www.hipicawakan.com
web developer by koollook