Canal Youtube Cavalls Wakan Facebook Cavalls WakanFacebook Cavalls Wakan
ESP | CAT | ENG

Els cuidadors dels cavalls.

Els cuidadors dels cavalls.

Els cuidadors som una part essencial en el tracte amb els nostres cavalls, hi ha qui defineix el maneig de cavalls entre un art i una ciència, a Cavalls Wakan creiem que el tracte i maneig de cavalls és un sentiment.

Els cavalls parlen directament al cor, a la ment i a l'ànima, ajudant a millorar la percepció de nosaltres mateixos i per tant la nostra percepció de l'univers. Quan un cavall toca la nostra vida, l'experiència és tan brutal que la vida mai sera igual.Els cuidadors que tractem dia a dia amb cavalls estem en un procés de constant evolució.

Els cavalls són amb diferència, mes grans, mes ràpids i mes forts que nosaltres, així que és essencial un bon maneig i bons costums.A Cavalls Wakan els cuidadors tractem sempre els cavalls sense crits, sense cops i sense maltractaments, amb bones maneres, sentit comú i coherència. Cal ser pacient i tranquil, constant i amable, clar però ferm i entendre sempre la seva visió del món, intentar parlar el seu idioma.Som professionals amb anys d'experiència en el tracte amb cavalls i sempre aprenent d'ells i d'altres professionals per poder oferir tot aquest coneixement i viure en harmonia cavalls i persones.

Els cuidadors, en estar en contacte constant amb els cavalls, vivim amb ells,creem relacions molt profundes, de manera que es detecten immediatament alteracions de comportament que poden ser causades per malalties, lesions o malestar per alguna cosa, així que ràpidament es poden aplicar mesures preventives o curativas adequades a cada cas i a cada moment.

A Cavalls Wakan també som guies eqüestres amb titulació i àmplia experiència, per la qual cosa si vols et podem oferir infinitat de rutes per la zona, o si prefereixes anar solament amb el teu cavall t'indicarem gustosament rutes i camins per poder gaudir de l'immillorable entorn dels Pirineus.


Videos

Venda de Poltres i Cavalls
Quarter Horse, Paint Horse i Appaloosa

info@wakan.es
www.wakan.es
Contactar Pupil·latge de cavalls
pupilajes@wakan.es
pupilajes.wakan.es
617 57 49 27
Rutes a Cavall
Als Pirineus de Lleida

info@hipicawakan.com
www.hipicawakan.com
web developer by koollook