Canal Youtube Cavalls Wakan Facebook Cavalls WakanFacebook Cavalls Wakan
ESP | CAT | ENG

Instal·lacions pels cavalls.

Instal·lacions pels cavalls.

A Cavalls Wakan a més de les finques per als cavalls, disposem d'instal·lacions per als nostres clients, cavalls i propietaris.

Àmplia i lluminosa quadra per poder estabular al cavall en cas necessari, per tenir-l'ho a punt per ensellar, per parir una egua si no es vol que ho faci a l'exterior, per un tractament veterinari o pel que pogués ser necessari. Situada en el nostre mateix habitatge, de manera que el cavall estabulat esta en constant vigilància i atenció.

Al costat de les quadres trobem la dutxa per als cavalls i el guadarnes, així com un espai cobert on poder tenir al cavall lligat, o no, per preparar-l'ho per a la munta, per a algun tractament o cura o pel que convingui.

Disposem també d'alguns paddocks exteriors de diferents mesures, per si convé tenir al cavall en un espai mes reduït i proper. Com pot ser en algun tractament que necessiti diverses cures diàries, o repòs i poc moviment. O simplement quan arriba un cavall nou i ha d'estar uns dies en quarentena i agermanar-se amb algun veterà que sera el que l'introduirà en la seva nova manada sense problemes.

A Cavalls Wakan pots també usar la nostre robusta pista rodóna de 20m. de diàmetre i una altura d'1,65m. Una pista rodóna té múltiples utilitats, doma de poltres, escalfar cavalls, muntes controlades o bé sala d'espera de cavalls. La porta es pot obrir cap a dins o cap a fora de manera que també és útil per carregar cavalls en un remolc.Al costat trobem la pista rectangular de 40m x 20m.també d'1.65m d'altura i que podem usar para muntes, entrenaments, o com paddock ocasional.Disposa de diferents accessoris, barres de tranqueix, cons, una tarima i aigua per als cavalls.

Tot això situat a Montcortès, un tranquil poble ramader del Pirineus de Lleida, amb infinitat de camins, rutes i excursions per al teu cavall i el teu.

Venda de Poltres i Cavalls
Quarter Horse, Paint Horse i Appaloosa

info@wakan.es
www.wakan.es
Contactar Pupil·latge de cavalls
pupilajes@wakan.es
pupilajes.wakan.es
617 57 49 27
Rutes a Cavall
Als Pirineus de Lleida

info@hipicawakan.com
www.hipicawakan.com
web developer by koollook