Canal Youtube Cavalls Wakan Facebook Cavalls WakanFacebook Cavalls Wakan
ESP | CAT | ENG

Veterinaris i altres serveis

Veterinaris i altres serveis

A Cavalls Wakan treballem amb els millors veterinaris i professionals, sempre disposats a acudir davant una emergència amb el millor equip i suport tècnic perquè els nostres cavalls estiguin sempre segurs i protegits davant malalties i lesions.

A Cavalls Wakan confiem la salut dels nostres cavalls a V3 Equip Veterinari, que disposa d'especialistes equins amb anys d'experiència i proporciona tots els serveis de medicina equina.
Des d'analítiques, radiografias, ecografias, inseminacions, fins a intervencions quirurgiques seguint un estricte protocol preoperatori, operatori i postoperatori que garanteixi una bona recuperació.Després d'anys de relació, entre Cavalls Wakan i el veterinari, existeix una comunicacio clara i precisa en tot el relacionat amb els antecedents, símptomes i dades obtingudes de l'observació i exploració fisica del cavall tractat, per la qual cosa reben en tot moment les millors cures possibles.

És convenient seguir un calendari periodic de vacunacions i desparasitacions. Aconsellem vacunar als cavalls almenys de tètanus i influenza equina una vegada a l'any després de la primovacunacio i desparasitar anualment al menys 2 vegades amb diferents productes segons l'època de l'any, fins i tot administrar després algun probiotic per a la recuperació de la flora intestinal.

A Cavalls Wakan mantenim contacte amb múltiples professionals del sector equí, per la qual cosa que sempre podem recomanar-te a professionals d'altres serveis que poguessin ser del teu interès, com un especialista en la cura i manteniment del casc en barehoof o un dentista equí.Tots sabem que sense peu no hi ha cavall, per la qual cosa la cura del casc és molt important. A Cavalls Wakan no ferrem als nostres cavalls i seguim els principis del barehoof, amb un manteniment regular dels cascos.Molt important és també la revisió periòdica de la boca, especialment en cavalls ja entrats en anys, ja que problemes en la dentició poden afectar notablement la qualitat de vida del cavall.

Disposem també de van per al transport del teu cavall amb el màxim confort i seguretat minimitzant el estres del cavall, tant durant el viatge com en la càrrega i descàrrega.

Venda de Poltres i Cavalls
Quarter Horse, Paint Horse i Appaloosa

info@wakan.es
www.wakan.es
Contactar Pupil·latge de cavalls
pupilajes@wakan.es
pupilajes.wakan.es
617 57 49 27
Rutes a Cavall
Als Pirineus de Lleida

info@hipicawakan.com
www.hipicawakan.com
web developer by koollook